Megtörte a csendet Katalin hercegné, ezt mondta Vilmos és Harry találkozásáról

royals death TOPSHOTS Horizontal
Vilmos brit herceg, walesi herceg, Katalin brit hercegné, Harry brit herceg, Sussex hercege, Meghan brit hercegné, Sussex hercegnéje integet a tömegnek a windsori kastélyban 2022. szeptember 10-én.
Vágólapra másolva!
Katalin hercegné röviden tette tisztába a helyzetet Harry és Vilmos között.
Vágólapra másolva!

Szeptember 10-én ismét egymás mellett mutatkozott a sokak szerint haragban lévő hercegi testvérpár, Harry és Vilmos. A fiúk legutóbb nagyapjuk, Fülöp herceg temetésén, majd később néhai édesanyjuk, Diana hercegnő szobrának avatásán jelentek meg közösen a nyilvánosság előtt.

Szombaton azonban félretették nézeteltéréseiket és közösen, feleségeikkel együtt köszöntötték a királynő tiszteletére megjelent tömeget a windsori kastély előtt.

Képek az eseményről:

Harry herceg és Meghan Markle még 2020-ban mondtak le királyi rangjaikról – a testvérek közötti viszályról ekkor kezdtek terjedni a pletykák. A helyzetet csak tovább bonyolította Meghanék Oprah-val készített interjúja, ahol az egykori színésznő szerint Vilmos a királyi család áldozata, Katalin pedig többször is megríkatta őt.

A négyes szombati megjelenése idején azonban a feszült hangulatnak nyoma sem volt, sőt a tömegből valaki még rá is kérdezett Katalinnál, mit gondol a testvérpár újabb közös megjelenéséről. Így válaszolt a hercegné mosolyogva:

Ebből a közösségi médiában egyesek arra következtetnek, hogy Harry és Vilmos csak muszájból jelentek meg együtt, mások szerint azonban szó sincs itt már viszályról, és mind a négyen elsimították a nézeteltéréseiket.