Húszméteres zuhanást élt túl egy férfi Angliában

Aira Force, Lake District, Cumbria, England, United Kingdom photography colour colour image color image vertical image outdoors outside day nobody no one no-one travel destination travel destinations travel Aira Force Lake District National Park unesco wo
Aira Force, Lake District National Park, UNESCO World Heritage Site, Cumbria, England, United Kingdom, Europe (Photo by Ben Pipe / Robert Harding RF / robertharding via AFP)
Vágólapra másolva!
Csodával határos módon túlélt egy közel húszméteres zuhanást egy férfi az angliai Aira Force vízesés tetejéről. A baleset még szombat délután történt, a mentőegységek tájékoztatása szerint a férfi könnyű sérüléseket szenvedett a vállán, a karján és a hátán. A kimentése után kórházba szállították.
Vágólapra másolva!

Az angliai Patterdale Mountain Rescue Team hegyimentőinek tájékoztatása szerint szombaton egy férfit kellett kimenteniük a Aira Force vízesésnél, aki közel húsz méter zuhant a mélybe - írja a BBC.

A helyszínre riasztott mentőegységek végül kimentették a férfit, aki könnyebb sérüléseket szenvedett és kórházba szállították.

Aira Force, Lake District Nemzeti Park, Egyesült Királyság Forrás: robertharding via AFP/Ben Pipe/Ben Pipe

A mentésben több önkéntes is részt vett, mivel a közelben egy nő is balesetet szenvedett, ő is megcsúszott és kificamodott a bokája.

A hegyimentők szerint a Aira Force vízesés és környéke népszerű hely a turisták és a helyiek körében, de sajnos rendszeresek a kisebb balesetek, amiket egy kis odafigyeléssel el lehetne kerülni.