Sokkoló támadás áldozata lett egy 12 éves, indiai gyerek. Három kortársa megerőszakolta, aztán botokkal és téglákkal félholtra verte, mielőtt magára hagyta. Indiában gyakoriak a szexuális bűncselekmények. Egy aktivista az esettel kapcsolatban kijelentette, "még a fiúk sincsenek biztonságban".

A 12 éves fiút három másik, 10 és 12 év közötti szomszédja kínozta, és erőszakolta meg, pedig korábban barátok voltak. A gyerekek

kövekkel és téglákkal ütötték a kis áldozatot, és a helyi hírek szerint a nemi szervét is megcsonkították egy fémrúddal.

Két gyanúsítottat már elfogtak és a fiatalkorúak igazságügyi testülete elé állítottak, társukat viszont még keresik.

Az áldozatot szeptember 22-én, csütörtökön, négy nappal a támadás után kórházba vitték. A szülők először nem akartak beszélni róla, de két nap múlva, szptemben 24-én az anya megerősítette, hogy szexuálisan bántalmazta és félholtra verte a kisfiát három barátja, akik végül magára hagyták.

illusztrációForrás: Shutterstock

A DCW (Delhi Commission for Women) nevű, városi nők védelmére létrehozott törvényes testület az esetet jelentette a rendőröknek, és segített a nyomozásban. Swati Maliwal, az egyesület vezetője szörnyűnek minősítette a történteket. Azt mondta, hogy

a lehető legszigorúbb intézkedéseket kell meghozni a támadókkal szemben.

Delhiben még a fiúk sincsenek biztonságban"

- posztolta a Twitteren.

Az eset sajnos nem egyedi: a legfrissebb adatok szerint naponta 86 nemi erőszak esetet rögzítenek Indiában - írja a Mirror.