Az ausztrál rendőrök egy jellegzetes arctetoválással rendelkező férfit keresnek. A férfi a homlokán a "vadállat" szó látható. Az emberek nem értik, hogy rejtőzhetett el a renőrök elől.

Jaimes Suttonnak meglehetősen sok tetoválás van, többek között az arcán is, a rendőrök még sem találják.

A rendőrség azért keresi a férfit, mert szeptember elején nem jelent meg egy családon belüli erőszakkal kapcsolatos tárgyaláson a Deniliquini bíróságon.

Jellegzetes arctetoválásai mellett az ujjaira a "Game over" kifejezást varrata. 

Miután a rendőrség elfogatási parancsot adott ki ellene többen szóvá tették, hogy nem értik, hogy ilyen külsővel, hogy nem találják a férfit - írja a Metro.

A vadállat felirat miatt az arcán az emberek elképzelhetetlennek tartják, hogy nem tudják megtalálni a férfit.

Az egyedi arctetoválása olyan hiressé tette, mint egykor volt Charles Dion McDowell, aki azután került a címlapokra, hogy 2018-ban letartóztatták kábítószer-birtoklás miatt. Kamerafelvételekből kiderült, hogy az egyik legszélesebb nyaka van, amelyet valaha is rögzített egy kamera.Vagy, mint David Kalbé, aki megszerezte a „minden idők legboldogabb bögréje " címet, amikor 2015-ben elfogták egy komoly varázsgomba-mámor közepette.

A helyi rendőrség arra kért mindenkit, aki információval rendelkezik a tartózkodási helyével kapcsolatban, jelezze a rendőröknek.