Kisrepülő csapódott be egy minnesotai házba, három ember meghalt

Vágólapra másolva!
Szombaton késő este egy kisrepülő csapódott egy minnesotai házba az Egyesült Államokban, a gépen tartózkodó három ember meghalt a balesetben. Az otthon tartózkodó házaspár és a macskájuk csodával határos módon nem sérült meg.
Vágólapra másolva!

Kisrepülő csapódott egy minnesotai házba szombaton a duluth-i repülőtértől nem messze. A Cessna típusú gép a ház tetejének zuhant, majd az udvarán állt meg - írja a CBS.

A balesetben a gépen tartózkodó három ember meghalt, a házban lakó házaspár és macskájuk viszont sértetlenül úszta meg az incidenst.

Jason Hoffman a Minnesota Public Radio-nak elmondta, hogy a gép átszakította a háztetőt; ő egy zseblámpát kapott fel és az első dolog amit észrevett, miután eloszlott a por egy kisrepülő kereke volt az ágy lába mellett.

A ház nagy részében komoly károk keletkeztek, a repülőgép roncsa Hoffman kocsija és a garázs között állt meg.

A rendőrség az áldozatokat a 32 éves Alyssa Schmidt, a 31 éves Matthew Schmidt és a pilóta, a 32 éves Tyler Fretlandként azonosította.

Az amerikai Szövetségi Légügyi Hivatal és a Nemzeti Közlekedésbiztonsági Hivatal vizsgálatot indított a baleset körülményeinek tisztázására.