Nanushka ruhában bulizott Cindy Crawford lánya

Kaia Gerber
Vágólapra másolva!
A világhírű, magyar ruhatervező, Sándor Szandra egy csodás blézerét viselte 21. születésnapján Kaia Gerber, Cindy Crawford lánya. A fiatal modell már nem először választott Nanushka kollekciójából - írja a Ripost.
Vágólapra másolva!

A hollywoodi sztárok körében egyre népszerűbben a Nanushka ruhakölteményei, Katy Perry, Rihanna, Joey King, Regé-Jean Page és Jennifer Lawrence is nagy megelégedéssel viselik ezeket a szetteket, és Hailey Bieber ruhatárában is van egy-két darab.

Ezúttal Kaia Gerber tette le a voksát Sándor Szandra, világhírű divattervező ruhadarabja mellett, akit már nem először láthattunk Nanushkában.

Cindy Crawford lánya, édesanyjához hasonlóan már évek óta modellkedik és nagy sikereket tudhat magáénak a szakmában. Néhány évvel ezelőtt az ő fotói szerepeltek a japán Vogue magazin címlapján.

A fiatal modell 21. születésnapjára őrületes partit szervezett, amelyen egy Nanushka ARIZA blézert viselt.

A hírek szerint olyan sztárokkal bulizott, mint Billie Eilish és bátyja, Finneas, Paris Jackson, Evan Ross illetve Madison Beer.

Kaia Gerber nagyon szereti a magyar divattervező ízlését és előszeretettel választ a Nanushkától ruhát.

A Vogue magazin címlapján pédául teljesen feketébe öltözött, hosszú nadrág és csizma mellett pedig egy Nanushka tervezésű fekete, vegán bőrből készült blézert választott, melyben remekül mutatott.

A GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. befektetési stratégiájával szárnyaló Nanushka az elmúlt években az egyik legdinamikusabban fejlődő márkává vált. Kollekcióikat viszonteladókon keresztül 40 országban forgalmazzák, online értékesítéssel pedig több mint 100 országban van jelen a Sándor Szandra által megálmodott brand.