Gaby Gardez egyike a legfiatalabb OnlyFans-modelleknek. Mindössze 18 éves, de már befutott hírességeknek számít az interneten. Azonban élete majdnem tragédiába fulladt, miután volt barátja bosszúból nyilvánosságra hozott róla néhány fotót, melyen mindössze 13 éves volt. Osztálytársai zaklatni kezdték, a lány azonban nem hagyta magát: sikeresen felépítette modellkarrierjét - írja a DailyStar.

Már egész fiatalon szerencsésen alakult az élete a Sinaolában élő Gaby Gardeznek. A fiatal lány ugyanis az iskola mellett modellkedett, amivel egyre több pénzt keresett, melyet továbbtanulására és egy saját autóra akart költeni.

Azonban még középiskolás korában megismerkedett egy fiúval, akiben annyira megbízott, hogy pikánsabb fotókat is küldött neki, amelyek többsége egészen fiatal korában készült róla.

Forrás: gabygardez/Instagram

A férfi szakításuk után bosszúból

kiszivárogtatott néhányat ezek közül, amelyeken Gaby még kiskamasz volt. Ezután családtagjai és osztálytársai is bántani kezdték a lányt, és ítélkeztek felette.

Az állandó zaklatás kis híján pokollá tette a lány életét.

Gaby azonban nem hagyta, hogy volt barátja befolyásolja, hogy érzi magát és mit gondolnak mások róla, ezért idén februárban elindította az OnlyFans-fiókját.

Mivel a lány Instagramon is rendkívül népszerű, rövid időn belül 667 ezer követőt szedett össze fotóinak és táncos videóinak köszönhetően.

Még júliusban, 18. születésnapján közzétett egy képet, melyen egy vadonatúj fehér autó mellett áll, ezzel a bejegyzéssel:

Minden szempontból tökéletes az életem. Büszke vagyok mindenre, amit 18 éves koromra elértem. Kislánykorom óta arra vágytam, hogy nagyszerű dolgokat vigyek véghez. Remélem, Isten a továbbiakban is megadja mindazt, amire vágyom, és példaképpen szolgálhatok más fiatalok számára

- írta a lány, aki mára Mexikó egyik legnépszerűbb OnlyFans-modellje.