Az 5 éves kisfiú, Cairo Ammar Jordan holttestét év elején találták meg Indiana államban egy bőröndben, bár sokáig nem sikerült azonosítani. A fiút az anyja és a barátnője ölhette meg, mert azt gondolták, hogy a gyerek testében egy 100 éves démon él. Az anya elszökött a hatóságok elől. 

A kisfiú holttestét áprilisban, egy gombászó férfi találta meg az év elején egy erdőben. A fiú egy kemény fedeles, „Las Vegas" feliratú bőröndben volt becsomagolva. A hatóságoknak sokáig nem sikerült azonosítaniuk az áldozatot, és gyanúsítottjuk sem volt. Nyáron azonban, a bőröndben talált szemeteszsákokon találtak ujjlenyomatokat, amelyek elvezették őket az anyjához, Dejuane Ludie Andersonhoz és egy másik nőhöz, Dawn Elaine Colemanhez is. Az egyelőre nem tudni, milyen kapcsolat van a két nő között, a hatóságok annyit árultak el, hogy nem rokonok. Mindkét nő telefonja csörgött a kisfiú megtalálásának helyszínen április 14-én.

A rendőrök olyan fotókat találtak Coleman közösségi oldalán, amelyeken látszik egy ugyanolyan bőrönd, mint amiben a fiút megtalálták. Ennél azonban még kétségbeejtőek az anya posztjai.Tavaly decemberben azt írta, hogy a fia egy démon, amit meg kell ölni, vagy ki kell űzni belőle. A következő hetekben különböző védő és visszafordító varázslatokról tett ki bejegyzéseket – írja a Crime Online. Egy hónappal a bőrön megtalálása előtt pedig arról posztolt, alig várja, hogy megossza a történetét egy könyvben, ami egy démoni gyerekkel való együttélésről fog szólni.

Később Coleman is hasonló témákról osztotta meg a gondolatait. Véleménye szerint egy gyerek lehet, hogy valójában nem is egy gyerek, és vannak itt olyan lények, amiknek nem kellene itt lenniük.

A gyerek anyja annyira hitt abban, hogy a kisfiú démon, hogy április 12-én megkeresett egy papot, és azt mondta neki, hogy túlélte az 5 éves gyereke támadását, és már az igazi nevét is tudja, meg azt, hogy igazából 100 éves. Hozzátette, hogy segítségre van szüksége. A 40 éves Colemant San Franciscóban fogták el. A fiú anyja viszont még szökésben van, keresik a rendőrök.