Meggyalázták a Bibliát a transzpárti tüntetők - írja a V4NA nemzetközi hírügynökség. Hozzáteszik: az ultraliberális aktivisták egy konzervatív újságíró előadása ellen tiltakoztak ilyen módon.

A nemzetközi hírügynökség arról ír, hogy

a feldühödött transzpárti aktivisták oldalakat téptek ki a Bibliából és megették azokat,

miközben a Daily Wire egyik rovatvezetőjének, Matt Walshnak az előadása ellen tiltakoztak, a Wisconsin-Madison Egyetem kampuszán.

Walsh a városban volt, hogy népszerűsítse a "Mi a nő" című dokumentumfilmjét, amely a radikális transznemű mozgalom mögött álló tudományos és társadalmi elméleteket cáfolja, illetve támogatja a konzervatívok biológiai nemekről alkotott elképzelését. Az aktivisták és a tüntetők vulgáris jelszavakat skandáltak az újságíróra, többek között "baszott rasszistaként" hivatkoztak rá, és megfogadták, hogy kollektívan "kiűzik a nácikat" az egyetem kampuszáról.

Szeretnék köszönetet mondani a baloldali siránkozóknak, a kampusz-szerte terjesztett ingyenes reklámért

– mondta Walsh a rendezvényén, majd azt mondta a tüntetést szervező diákszervezet, az UW-Madison vezetőségének, hogy

szégyelljék magukat. Szégyenteljes, önmagatokat meggyalázó gyávák vagytok, és ti gerinctelen, gyáva bohócok bocsánatkéréssel tartoztok nekem.

A Szentírást meggyalázó aktivistákat ábrázoló képsorokra reagálva Walsh úgy reagált:

nos, állhatsz azon az oldalon, amelynek tagjai megeszik a Bibliát és kasztrálják a gyerekeket, vagy állhatsz szó szerint bármelyik másik oldalon. A te döntésed.