A 24 éves Macauly Boswell-Morgan BMW-jével hajtott a walesi Pembrokeshire-ben, amikor nekiütközött egy téglafalnak, ami miatt átrepült egy töltésen, és végül egy tengerparton állt meg. A nő első dolga az volt, hogy a nála lévő kéjgázt és vodkát elrejtse a rendőrök elől. Mindeközben teljesen megfeledkezett arról, hogy ott ült mellette a barátja, akit betört a koponyával, és agyi bevérzéssel hagyott magára. 

A 24 éves Malauly Boswell-Morgan és két barátja tavaly júniusban éjjel egy BMW-vel utazták keresztül Pembrokeshire-t, amikor elértek a Fort Road nevű hosszú, egyenes sávhoz.

A száguldozó fiatal nőt hiába kérték rémült utasai, hogy lassítson, és egy alacsony téglafalba csapódott. A kocsi a levegőbe repült, majd egy töltésen legurult az alatta lévő partra.

Forrás: WALES NEWS SERVICE

A sofőr és a mellette ülő férfi sérülés nélkül megúszták az esetet, azonban a hátsó ülésen utazó férfi

gerinc-és koponyatörést, agyi bevérzésekkel járó, súlyos sérüléseket szenvedett, ezen kívül még több csontja is eltört. 

A részeg Boswell-Morgan és az első ülésen utazó férfi azonban

sokkal jobban aggódtak amiatt, hogy elrejtsék a vodkát és a kéjgázas palackot a rendőrök szeme elől.

Az ügyész később elmondta, hogy egy szabadnapos rendőr szemtanúja volt az esetnek, végül ő segített az áldozatnak.

Quinn kórházba került, ahol 13 hétig kezelték.

Még mindig szenvedek a sérülésekből hátramaradt tünetektől, ami egy ideig meg is marad. Félek, hogy ezek az utóhatások még évekig megkeserítik az életemet. Hosszú ideig depressziós voltam, ki sem léptem a szobámból, és kerültem másokat. Időnként azt kívántam, bárcsak meghaltam volna"

- mondta az áldozat hónapokkal a baleset után.

Boswellről kiderült, nemcsak ivott, de drogozott is, mielőtt balesetet okozott. A nő, akinek van egy gyereke, a tárgyaláson beismerte, hogy felelőtlen vezetése okozta a balesetet.

Ha a barátja meghalt volna a balesetben, Ön akár hét évre is börtönbe kerülhetne. Ám szerencsére életben maradt, ön pedig egy kisfiút nevelt, amelyek enyhítő körülménynek számítanak"

- mondta Paul Thomas bíró.

Boswall-Morgan így két év felfüggesztett börtönnel megúszta a balesetet, ezen kívül 200 óra fizetés nélküli munkát kell végeznie, és két évre eltiltották a vezetéstől - írta meg a Mirror.