Meghalt Aaron Carter

Aaron Carter
Vágólapra másolva!
Szombat este holtan találták Aaron Cartert a kaliforniai Lancasterben lévő otthonában. A gyereksztárból lett rappert-színész 34 éves volt - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

A rendőrség szombat délelőtt 11 órakor kapott segélyhívást, hogy egy férfi belefulladt a kádba Lancasterben.

A hatóságok szerint nem történt gyilkosság, azonban a nyomozás tovább folytatják.

Aaron Carter, Nick Carter öccse, aki a héten a Backstreet Boys-szal Budapesten adott koncertet, a kilencvenes évek végén még gyerekként vált híressé, mint popénekes és négy stúdióalbumot adott ki. Az elsőt 1997-ben, amikor még csak 9 éves volt. Az első albumából egymillió példányt adtak el, Aaron második albuma, az "Aaron's Party" megháromszorozta ezt a számot. Aaron fénykorában még a Backstreet Boys-szal is turnézott. Később Aaron Carter stílust váltott és áttért a rapre.

Az elmúlt években rengeteg botrányba keveredett, drogproblémákkal is küzdött, több alkalommal járt elvonón is.

Többször rajtakapták, hogy marihuánafogyasztás után vezetett, 2021-ben gondatlan vezetésért helyezték próbaidővel szabadlábra. Három évvel ezelőtt volt barátnője, az orosz modell Lina Valentina távoltartó végzést kért rá. Új párját, Melanie Martin keresztnevét a homlokára tetoválta, később a nőt Los Angelesben tartóztatták le, mivel a vád szerint korábban bántalmazta a biszexualitását akkor már évek óta vállaló rappert. Az énekes után egy fiú maradt, Prince-nek hívják.