Egyetemisták holttestét találták meg az Idahói Egyetemnél

police line, do not cross, police line do not cross
FERGUSON, MO - MARCH 12: A police line tape is shown as it blocks off an area on South Florissant Road outside the Ferguson Police Department on March12, 2015 in Ferguson, MO. Two police officers were shot and wounded in front of the Ferguson Police department overnight as protestors gathered after the resignation of Ferguson Police Chief Tom Jackson. Both officers were taken to hospital with serious injuries but were reported to be concious. Michael B. Thomas/Getty Images/AFP (Photo by Michael B. Thomas / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Négy egyetemista holttestét találták meg az Idahói Egyetem közelében vasárnap, a rendőrség nyomozást indított.
Vágólapra másolva!

A város sajtóközleménye szerint a holttesteket a rendőrök találták meg egy, az egyetemhez közeli házban, miután egy eszméletlen emberről érkezett bejelentés.

A hatóságok egyelőre nem osztottak meg további részleteket, a halál oka és a körülmények tisztázatlanok, a közlemény szerint a családok értesítése után lehet több információra számítani.

Mély szomorúsággal osztom meg ma önökkel, hogy kampuszon kívül élő egyetemisták haláláról kaptunk ma értesítést, akik

valószínűleg gyilkosság áldozatai lettek -

közölte Scott Green, az egyetem igazgatója a közösségi oldalán közzétett bejegyzésében.

Röviddel a holttestek megtalálása után az egyetem azt tanácsolta a diákoknak, hogy egy órán keresztül maradjanak ott, ahol vannak, amíg a nyomozók meg nem állapították, hogy a környék biztonságos.

Címlapi képünk illusztráció!