Egy koponyát találtak az oregoni sztráda mellett egy táskában

texas, rendőrautó, rendőr, rendőrségi, autó, usa, illusztráció
Uvalde police car drives past flags at half mast following yesterdays Robb Elemntary Shooitng on May 25, 2022 in Uvalde, Texas, USA. On Tuesday, Salvador Ramos reportedly killed 19 students and 2 teachers in a mass shooting before being being shot dead by law enforcement officers at the Robb Elementary School. The school shooting is one of deadliest in the US history since 1999 Columbine massacre in Colorado and according to sources “the 27th mass shooting this year”. (Photo by John Lamparski/NurPhoto) (Photo by John Lamparski / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Koponyát találtak egy hátizsákban az oregoni autópálya közelében. A maradványok egy 30-as vagy 40-es éveiben járó nőhöz tartoznak - közölték a hatóságok.
Vágólapra másolva!

Egy emberi koponyát találtak az 5-ös autópálya közelében Oregon északi részén - írja az NBCNews.

Az esetet hétfőn reggel jelentették az oregoni büntetés-végrehajtási hivatal takarítóbrigádjának tagjai.

A Salem északi külvárosához közeli hátizsákot gyanús tárgyként jelentették a hatóságoknak. Az állami rendőrség vizsgálatra átvette a táskát és benne egy koponyát találtak.

Úgy vélik a maradványok egy 30-as vagy 40-es éveiben járó nőé lehetnek, ami bomlásnak indult, és "nem voltak azonosítható jegyei" - közölte az állami rendőrség.

Az oregoni állami orvosszakértői hivatal próbálja megállapítani az áldozat személyazonosságát.

2020 végén, nagyjából 60 mérfölddel nyugatra, a 9 éves Haley Mae Coblentz holttestét egy zsákban találták meg egy pihenőhely közelében, az állami H. B. Van Duzer Scenic Corridor mentén, amely a tengerpartra vezet. Két embert vádoltak meg a kislány halálával kapcsolatban, de az ügyet visszavonták.

(A címlapi kép illusztráció)