Egy londoni verekedés során egy üvegdarabbal halálra szúrtak egy 31 éves férfit vasárnap hajnalban. Reece Newcombe-ot a kiérkező rendőrök súlyos sérülésekkel találták meg a Richmond Bridge-en, a férfit újraélesztették, de később a kórházban meghalt. 

A nyomozást vezető Katherine Goodwin főfelügyelő elmondta: "Úgy véljük, hogy az esetet többen is végignézték, néhány bámészkodó a mobiltelefonjával felvételt készíthetett.

Bárki, aki még nem beszélt velünk, kérjük, hogy azonnal jelentkezzen. A csapatom azon dolgozik, hogy Reece családja válaszokat kapjon, az esettel kapcsolatban a tanúk értékes információkkal rendelkezhetnek, amelyek segíthetik a nyomozást.

A hatóságok közlése szerint a férfit ért szúrás után a kiérkező mentősök újraélesztették Newcombe-ot, de hiába szállították kórházba; a szakszerű ellátás ellenére a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy még aznap reggel meghalt - írja a Sky News.

Az esettel kapcsolatban a boncolás folyamatban van, de a rendőrség szerint a gyilkos fegyver egy törött üvegdarab lehetett.

Az ügyben egyelőre letartóztatásra nem került sor.

A férfi egy lányt hagyott hátra - az ő számára közösségi adománygyűjtés indult. 

Az Egyesült Királyságban egyre több a késes támadás, szombaton két fiút halálra késeltek London délkeleti részén. Egy 16 éves fiút gyilkosság gyanújával letartóztattak abban az ügyben.