Eltűnt egy kilenc éves fiú Floridában, miután kiesett egy csónakból és eltalálta a hajócsavar

Vágólapra másolva!
Furcsa baleset történt az Egyesült Államokban szombaton, helyi idő szerint délután három óra körül. A floridai Polk megye seriffhivatalának hatóságait az Annie-tóhoz hívták egy 9 éves fiú miatt, aki kiesett egy a tavon való átkeléshez használt csónakból, amin az apjával és két testvérével együtt hajózott. Miután a fiú a tóba esett, a hajócsavar is eltalálta. 
Vágólapra másolva!

A hajón tartózkodó édesapa, a baleset látva azonnal a vízbe ugrott, hogy kimentse a fiát, de nem járt sikerrel - írja az ABC.

A rendőrség szerint a kisfiú nem viselt mentőmellényt, egyúttal hozzátették, hogy ez nem is volt kötelező. A hajón utazó testvérek egyike értesített a hatóságokat, akik az eset helyszínére kiérkezve azonnal megkezdték az eltűnt fiú keresését.

A fiú pólóját a baleset után a csónak hajócsavarja köré tekeredve találták meg.

A Polk megyei seriffhivatal tájékoztatása szerint légiegységeket, víz alatti keresésre specializálódott szakembereket, búvárokat és drónokat is bevetnek, hogy időben megtalálják a balesetet szenvedett fiút.

A mentőakciót nehezíti, hogy a tó nagy területű, viszonylag mély és a környéken rosszak a látási viszonyok.

A keresés szombat délután óta folyamatas, de egyelőre nem sikerült a fiú nyomára bukkanni. Az ügyben nyomozás is indult.