Egy riasztást követően egy bostoni házban tartott házkutatás során a rendőrök rettentő dologgal szembesültek, csecsemők holttesteit és maradványait találták meg a házkutatás során.

A Bostoni Rendőrkapitányság hétfői sajtóközleményében megerősítette, hogy egy dél-bostoni házhoz riasztották őket november 17-én, ahol a terület átvizsgálása során négy csecsemő holttestére bukkantak. A betelefonáló nem közölte a hatóságokkal miért kéri, hogy tartsanak házkutatást.

A rendőrök november 17-én a fagyasztóban találták meg az egyik holttestet, majd másnap újabb három csecsemő maradványait fedezték fel. Megállapították, hogy két  fiú és két lány csecsemő az áldozat, további részleteket csak a boncolás után közölnek - írja a MSN.Potenciális gyanúsítottat  egyelőre nem sikerült előállítani és azt sem közölték, hogy az eset kapcsán felmerülhet-e vád. Tart a kivizsgálás, a gyilkossági osztály nyomozói várják azoknak a személyeknek jelentkezését, akik bármilyen információval tudnak szolgálni az eset kapcsán.