Tizenhárom gyerek molesztálásával vádolnak egy férfi bébiszittert Kölnben. A legfiatalabb gyerek mindössze négy hetes volt - derül ki a Bild cikkéből.

Az ügyészek összesen 124 bűncselekménnyel - többségében szexuális zaklatással - vádolják a 45 éves Marcus R. bébiszittert. A férfi a vád szerint 2005 és 2019 között összesen 13 gyereket bántalmazott.

A diplomás, informatikus férfi többek között gyerekgondozó portálokon hirdette magát, szülőknek, egyedülálló anyáknak ajánlotta fel, hogy segít a gyerekekre vigyázni.

A vádiratból kiderül, hogy a férfi altatókkal bódította el a gyerekeket és addig bántalmazta őket, amíg fájdalmukban nem sikítottak. A férfi videóra is vette szexuális bántalmazásokat és meg is osztotta őket. A legfiatalabb áldozata mindössze 4 hetes volt, a legidősebb 13 éves.A férfi ügyvédje egy 4 oldalas nyilatkozatot olvasott fel a bíróságon, amiben Marcus R. minden tettét bevallotta, elismerte. Az is kiderült, hogy a férfinek több áldozata is volt, mint amennyivel most megvádolták.

A molesztáló férfi házas ember volt, a felesége beadta a válókeresetet.