Letartóztattak egy floridai férfit, miután családok előtt szexelt egy kutyával, tönkretett egy betlehemet a helyi templomban, és megpróbált ellopni egy autót is - írja a Fox News.

Vasárnap a floridai rendőrség letartóztatta a 36 éves Chad Masont. A férfit többek között azzal vádolják, hogy egy állattal - egy kutyával - közösült, közszemlére tette nemiszervét, megrongált egy templomot, valamit el akart lopni egy autót is.

A kutya ráadásul nem is az övé volt, csak ismerte a gazdáját. 

Chad Mason vasárnap délután sétálni vitte a Goldendoodle fajtájú kutyát a McMullen Booth Road egyik lakóparkjában, ezután szexelni kezdett vele több felnőtt és egy 16 évesnél fiatalabb gyerek előtt - közölte a clearwateri rendőrség. 

Az egyik felnőtt igyekezett ezt megakadályozni, ekkor a férfi elmenekült. Ezután bement a Northwood Presbyterian Church templomba, ahol randalírozni kezdett. Feldöntötte a betlehemet, összetört több cserepes növényt és kidobta a játékokat a játszótérről.

Chad Mason mintegy 400 dolláros kárt okozott az egyháznak a tisztviselők szerint.

A férfi ezután elment a templomból, de nem messze onnan tovább folytatta a rongálást. Egy postaládát gyakorlatilag megsemmisített, és egy autót is megpróbált ellopni.

A rendőrök a helyszínen elfogták a férfit, amit a Pinellas megyei börtönbe zárták, most emeltek ellene vádat.