Csütörtökön holtan találtak egy 16 éves fiút egy kaliforniai erdőben. A diák talajmintákat gyűjtött a területen, amikor megszakadt vele a kapcsolat. Másnap a hatóságok kutatómentőkkel fésülték át az erdőt és megtalálták a fiú holttestét. A halál okát még vizsgálják - írja a Dailymail

A 16 éves Dante De La Torre szerdán dél körül indult talajmintát venni a közeli erdőbe, azonban nem tért vissza éjszakára és életjelet sem adott magáról. A hatóságok csütörtök reggel kezdték meg a keresést, először a fiú autóját találták meg egy közeli pihenőben, azonban őt nem lelték. A rendőrség kutyákat is bevetett a keresés során, ami végül eredményre vezetett, azonban már csak a diák holttestét sikerült azonosítani. A boncolási jegyzőkönyvet nem hozták nyilvánosságra.Nincs arra utaló jel, hogy Dante halálát idegenkezűség okozta volna- írta közleményében a Placer megyei seriff. A hírek szerint De La Torre a Colfax High School iskolába járt és tagja volt a Nemzetközi Érettségi Programnak. A tinédzser az iskola focicsapatában is játszott. Többen a közösségi oldalukon emlékeztek meg barátjukról.

Nem az a hír, amit hallani akartunk. Imádkozunk a De La Torre családért. Ő volt az apja büszkesége és öröme – írta egy gyászoló a Facebookon.

Emlékezzünk kedvességére, munkabírására és a közösség iránti elkötelezettségére. Szívünk megszakad a Dante családért

- írta búcsúzóul a fiú egyik ismerőse.