Már az FBI is keres egy 11 éves eltűnt amerikai gyereket

Vágólapra másolva!
Az FBI nyomoz egy 11 éves eltűnt kislány ügyében, akit utoljára november 23-án láttak, de szülei nem jelentették be eltűnését egészen december 15-ig.
Vágólapra másolva!

Az FBI közzétette az eltűnt 11 éves Madalina Cojocariról készült videót, amelyen látható az utolsó ismert tartózkodási helye, mielőtt eltűnt Észak-Karolinában.

A 20 másodperces videón a hatodik osztályos kislány egy egyszerű pólóban és hátizsákban látható, amint a nyakláncát és a haját igazgatja és leszáll az iskolabuszról.

A videó két nappal azelőtt készült, hogy utoljára november 23-án látták.

A videón látható az utolsó alkalom, amikor a nyomozóknak független megerősítésük van Madalina hollétéről.

A családon kívül további szemtanúkat keres az FBI, hogy pontosan meghatározhassák az eltűnés pontos helyét és idejét - írta a FoxNews.

A Corneliusi Rendőrkapitányság, az FBI és az Észak-Karolina Állami Nyomozóiroda folytatja a nyomozást a 11 éves Madalina Cojocari ügyében.

A 11 éves Madalina 140 centiméter magas, 40 kilogramm súlyú és barna haja van.

Bár a fiatalkorút utoljára november 23-án este látták a corneliusi otthonában, szülei csak három héttel később, december 15-én jelentették be az eltűnését.

Madalina iskolájából több alkalommal is felvették a kapcsolatot Diana Cojocarival, hogy érdeklődjenek Madalina iskolából való távolmaradása miatt.

Az ismételt kapcsolatfelvétel után Diana Cojocari 2022. december 15-én elment az iskolába, és bejelentette, hogy Madalina eltűnt.

Szombaton a corneliusi rendőrség letartóztatta a lány mostohaapját, a 60 éves Christopher Palmitert és édesanyját, Diana Cojocarit, mert 3 hétig nem jelentették a gyermek eltűnését.

Christopher Palmiter and Diana Cojocari

Hétfőn az FBI charlotte-i irodája közölte, hogy kiterjesztette a keresési területet a Cornelius-tóra, a Corneliustól nyugatra fekvő területre.