Itt van Putyin üzenete arról, kik az ellenségeik és mit tesznek velük

Russia Prime Minister Dmitry Medvedev In Bulgaria NurPhoto General News March 4 2019 4th March 2019 PRIME MINISTER OFFICIAL CEREMONY Russian Prime Minister Sofia - Bulgaria
Dmitij Medvegyev
Vágólapra másolva!
Az orosz biztonsági tanács elnökhelyettese, Dimitrij Medvegyev üzent azoknak az oroszoknak, akik az ország vereségében reménykednek. Medvegyev korábbi elnök, Putyin legbizalmasabb szövetségese, tehát nyugodtan mondhatjuk, hogy valójában Putyin üzent.
Vágólapra másolva!

Medvegyev szerint azok az oroszok, akik az orosz katonák halálát és az ország vereségét kívánják, árulók, akik az állam és a nép ellenségei - idézte a Lenta.

Szerinte az ilyen személyeket sosem szabad visszaengedni Oroszországba, teljesen el kell őket vágni a bevételi forrásaiktól, tekintet nélkül arra, hogy kik ők. Hozzátette, hogy mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy ezek a személyek ne térhessenek vissza Oroszországba.

Dmitij Medvegyev volt orosz elnök, a biztonsági tanács elnökhelyettese Forrás: AFP/NurPhoto/Hristo Rusev

Medvegyev kiemelte, hogy bizonyos esetekben, amennyiben nyilvánosan bocsánatot kérnek és Vlagyimir Putyin elnök is úgy dönt, megengedik majd egyeseknek, hogy ismét Oroszországban éljenek.