Holtan találtak egy anyát és fiát Csehországban

Vágólapra másolva!
Öt nap kutatás után találták meg annak a 40 éves nőnek és hároméves fiának a holttestét, akiknek a csehországi Pec pod Sněžkou településhez közeli Óriás-hegységnél (Krkonoše) veszett nyoma. A keresésben 150 rendőr, mentős, valamint a nemzeti park munkatársai vettek részt - írja a parameter.sk.
Vágólapra másolva!

Jana Kovářovát és fiát, Adamkot múlt héten szerdán látták utoljára mielőtt nyomuk veszett. A nő élettársa jelentette be az eltűnésüket, melynek nyomán megindulhatott a kutatás.

Keresésükben több tucat rendőr, mentősök, nemzeti parki dolgozók és a lengyel hatóságok is besegítettek.

A keresést Růžová hora környékére összpontosították, mivel szemtanúk beszámolói szerint ott látták őket utóljára. A hegyi mentőszolgálat attól tartott, hogy innen a Portášky menedékház felé tartottak.

A két holttestet végül ezen a környéken találták meg, az eset körülményeit, valamint a halál okát vizsgálja a rendőrség.

Információk szerint autóval érkeztek Pec pod Sněžkou településre, ahol egy panzióban szálltak meg. A panzió tulajdonosa pénteken kora este jelentette be a rendőrségnek, hogy december 27-én látta utoljára a nőt és az autója még mindig ott állt a szálláshely előtt. A szobában voltak a nő és fia holmijai is, őket viszont már sehol sem találták.