Szándékosan hajthatott a 75 méteres halálszakadékba családjával egy férfi Kaliforniában

Vágólapra másolva!
Gyilkossági kísérlet és gyermekbántalmazás miatt tartóztatták le egy veszélyes kaliforniai útszakaszról egy mély szakadékba zuhant autó sofőrjét. A gépkocsiban egy nő és két gyerek is utazott, de mindannyian túlélték a 76 méteres zuhanást.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo is beszámolt róla 76 métert zuhant egy szakadékba egy Tesla négy utasával együtt.

A helyi hatóságok keddi közleménye szerint a pasadénai Dharmesh A. Patelt a San Mateo megyei börtönbe szállították, miután elbocsátották a kórházból, ahová a baleset után beszállították. A kaliforniai autópályarendőrség vizsgálata szerint a bizonyítékok arra utalnak, hogy a férfi szándékosan hajtott a szakadékba.

A CBS News értesülése szerint a 42 éves Patel mellett egy 41 éves nő, egy 7 éves kislány és egy 4 éves kisfiú is volt a kocsiban. Azt azonban nem tudták megerősíteni, hogy egy család tagjai voltak.

Ugyanakkor a Los Angeles-i Providence Holy Cross kórház, amelyben Patel orvosként dolgozik a radiológián, kedden kiadott közleményében sajnálkozását fejezte ki a közlekedési baleset miatt, és azt írták, hogy a kocsiban Patel a családjával utazott.

A hatóságok szerint csoda, hogy az autó mind a négy utasa túlélte a zuhanást a Pacific Coast Highway hírhedt sziklafaláról, ahol számos halálos baleset történik.

A Tesla több mint 76 métert zuhant az autópályáról, többször megfordult, és teljesen összetörve a kerekein landolt a sziklák között.

A mentők mind a négy utast kórházba szállították. Az első jelentések szerint állapotuk súlyos volt, de eszméletüknél voltak. A gyerekek mozgásszervi sérüléseket szenvedtek, a felnőtteket traumás sérülésekkel helikopterrel vitték kórházba.