Megöltek egy házaspárt egy floridai idősek lakta környéken

USA, amerikai rendőr, police, egyenruha
A rendőrök elsírták magukat a majdnem halálra fagyott kisfiú láttán
Vágólapra másolva!
Egy idős házaspárt megöltek a floridai Mount Dora-ban, a Waterman Village nevű idősek közösségében. Az áldozatok - Darryl Getman és Sharon Getmnan - 83, illetve 80 évesek voltak. A helyi rendőrség egyelőre nem közölt részleteket az ügyről, még az elkövetés módjáról sem adtak tájékoztatást.
Vágólapra másolva!

A Waterman Village nem idősotthon, hanem egy olyan kisközösség, melyet még 1989-ben kifejezetten a nyugdíjas, visszavonuilt személyek számára alapítottak, ahol a beköltözők önálló otthonokban élhetnek, miközben minden szükséges segítség elérhető közelségben áll rendelkezésre.

Az ABC News beszámolója szerint az ott élőket sokkolta a gyilkosságok híre.

Egy korábbi felvétel a házaspárról, akiket feltehetően otthonukban öltek meg:

Egyelőre annyi ismert, hogy a környék biztonsági szolgálatát a házaspár egyik szomszédja riasztotta december 31-én, amikor látta, hogy a házuk garázsának ajtaja nyitva áll. A kivonuló járőrök találták meg a házaspár tagjainak holttestét.

A rendőrség azóta - autólopás vádjával - őrizetbe vett egy nőt egy másik államban, aki a Getman-házaspár autóját vezette, és ami minden bizonnyal a garázsból tűnt el.

A biztonsági kamerák felvételein a nő több alkalommal felbukkant a környéken, először december 30-án.

Még aznap este a késő esti órákban a meg nem nevezett személyazonosságú illető egy, Getmanékhoz közeli otthonba kopogott be, az ott lakó elmondása szerint zuhanyozni szerett volna. Az ott lakó idős asszony pánikba esett, megnyomta a riasztógombot, és amikor az ismeretlen kérdésére, hogy tárcsázta-e a 911-es vészhelyzeti számot, igennel felelt, a nő elviharzott.

A házaspár kocsija december 31-én hajnalban, 2 óra környékén hagyta el a garázsukat.

Gyermekeiket és közeli hozzátartozóikat lesújtotta a házaspár meggyilkolásának híre. Elmondásaik szerint az áldozatok már két évtizede a közösség tagjai voltak, és aktív életet éltek. A környéken sok barátjuk volt.

A rendőrség egyelőre nyomozást folytat az ügyben, sem az őrizetbe vett nővel kapcsolatban, sem a lehetséges indítékról nem árultak el részleteket.