A tetovált arcú, kegyetlen emberkereskedő hegyesre reszelte a fogait, hogy féljenek tőle

bűnöző, usa, fog, fogak, hegyes
Vágólapra másolva!
A rendőrök elkaptak egy bandavezért, aki egy emberkereskedéssel foglalkozó csoport feje volt. A férfit azzal gyanúsítják, hogy nőket rabolt el az embereivel és szexmunkára kényszerítette őket - írja a DailyStar. Borzalmas tettei mellé rémisztő külső társul, fogai hegyesek és tetoválások vannak az arcán. 
Vágólapra másolva!

A michigani rendőrök decemberben tartóztatták le a 36 éves Michael Barajast, miután egy fiatal terhes nő megszökött a fogságából.

A 20 éves nő azt állította, hogy a férfi elrabolta, fogva tartotta és szexuálisan bántalmazta. Többször is próbálkozott a szökéssel, mielőtt sikerrel járt.

Barajas azzal fenyegette a nőt a háromhetes fogsága alatt, hogy kitépi a torkát. A fenyegetés azért is volt félelmetes, mert a férfi fogai hegyesre vannak csiszolva.

Michael Barajas Forrás: Genesee megyei seriff hivatala

Christopher Swanson, Genesee megyei seriff szerint a férfi egy emberkereskedő bandát épített ki, aminek Masaad Squad volt a neve. A seriffnek az is a tudomására jutott, hogy a férfi egy a vele rokonságban lévő nőt is rendszeresen bántalmazott.

Két másik férfit is gyanúsítanak, méghozzá azzal, hogy Barajas parancsára nőket raboltak el. További két másik férfit keresnek a rendőrök, akik szintén a banda tagjai voltak.

A seriff azt mondta, hogy:

Többek között emberrablás, szexuális bűncselekmény és fegyverrel elkövetett támadás miatt kell bíróság elé állnia Barajasnak és a bandájának.