Jeges tóba hajtott az autójával és megfulladt egy brit nő

Vágólapra másolva!
Évekkel korábban megfulladt egy eltűnt nő, aki a londoni otthonától 320 kilométerre egy jeges tóba hajtott. Az ügyben még mindig tart a nyomozás. Most újabb részletek derültek ki az esettel kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

A 28 éves Hannah Warren ugyan

kiszabadult az elmerült autóból, és a közeli sziklákhoz úszott, de visszazuhant a fagyos vízbe

egy Port Talbot településnél..

Holttestét több mint 100 méterre találták meg attól a helytől, ahol a Mini kabrió a tóba zuhant 2016. február 4-én - azon a napon, amikor először jelentették eltűnését Streathamben, London délnyugati részén.

Egy tegnapi vizsgálat során a nő édesanyja azt mondta, hogy

lánya majdnem egy évvel azután halt meg, hogy egy munkatársa állítólag megerőszakolta.

A meghallgatáson kideült, hogy 2016. február 3-án reggel 6 óra körül tűnt el az autójával együtt, majd később SMS-t küldött a főnökének, hogy azt tervezi, hogy felmond a munkahelyén. 200 mérföldet (320 kilométert) vezetett Port Talbotig, mielőtt a tóba zuhant egy rakparti útról, amelyen nem volt biztonsági korlát – írja a Daily Mail.

Arcát és testét zúzódások és horzsolások borították, beleértve a nyakát is - mondta el a Belügyminisztérium patológusa az ügy újabb tárgyalása kapcsán. A szakértő szerint ezt az autó biztonsági öve okozhatta és fulladás következtében halt meg.

A patológus azt is elmondta, hogy a

szervezetében „alacsony" kokain- és kannabiszszint volt, míg a meghallgatáson azt mondták, hogy halálakor „eltorzult" lelkiállapotban volt.

Az is kiderült, hogy keményen dolgozott azért, hogy kulcsszerepet kapjon egy irodafelújító cégnél. Az ügyet még mindig nem tartják lezártnak, a nyomozás tovább folyik.