Lövöldözés Indianában egy Walmart-üzletben, legalább egy ember megsebesült

fegyver, lövés, pisztoly, lelő, agyonlő
Illusztráció.
Vágólapra másolva!
A hatóságok szerint legalább egy ember megsérült egy Indianában található Walmart-üzletben, amikor valaki lövöldözni kezdett csütörtök este 9-kor. A gyanúsított a rendőrséggel folytatott lövöldözés során meghalt – írja a Fox News.
Vágólapra másolva!

Az Indiana államban található Evansville-i rendőrség csütörtök este felhívta a lakosok figyelmét, hogy kerüljék el a Walmart környékét, mivel valaki lövöldözni kezdett a áruházban. A Fox News beszámolója szerint a helyi hatóságok tűzharcba kerültek a gyanúsítottal, amikor kiértek a helyszínre.

Kép a helyszínről:

Anna Gray őrmester elmondása szerint:

a lövöldözés során egy nő sérült meg, akit kórházba szállítottak.

Hozzátette, hogy a rendőrség gyorsan reagált és rögtön bement az áruházba. A 14 News riportere arról számolt be, hogy a férfi többször rálőtt a rendőrökre, mielőtt tűzharc alakult volna ki. A lövöldözés során a gyanúsított meghalt - derül ki az amerikai hírcsatorna tájékoztatásából.

A hatóságok által közölt információ szerint a fenyegetést megsemmisítették és a férfi őrizetben van. A rendőrök további részleteket nem közöltek az ügyről, így nem tudni pontosan, hogy mennyi ember sérült meg pontosan, valamint azt sem lehet tudni, hogy ki volt az elkövető.

A címlapi kép illusztráció!