Pedofília, pontosabban gyermekek 17 rendbeli, 32 hónapon át elkövetett szexuális kihasználása miatt áll bíróság előtt Atlantában egy melegpár, egy 33 éves és egy 35 éves férfi, Z-jék, amiért szodómizálták két, ma 9 és 11 éves örökbefogadott fiukat – írja a Mandiner a Townhall alapján, ami négy részes sorozatban tette közzé oknyomozása eredményeit.

A pár büntetése akár kilencszeres életfogytiglan is lehet.

Vérfertőzés, többszörös szodómia, többszörös gyermekmolesztálás, gyermekek szexuális kizsákmányolása és prostituálása

- ezekkel gyanúsítják a férfiakat. A pedofil melegpárt 2022. július 27-én tartóztatták le, jelenleg a tárgyalásra várnak, az óvadék 25 ezer dollár fejenként.

Érdekesség, hogy egyiküket korábban már megvádolták azzal, hogy 2011-ben egy 14 éves fiúval erőszakoskodott, de az ügyet ejtették.

Forrás: Origo

A Townhall.com által megszerzett vádirat szerint

a melegpár a fiúkat orális szexre kényszerítette, továbbá arra is, hogy rajtuk végezzenek orális szexet, valamint análisan megerőszakolták őket. Az aktusokat bizonyos esetekben fel is vették videóra.

A pedofil pár egy ismerőse a Townhallnak arról is beszélt, hogy a pár a gyerekeknek azt mondta, hogy ami az ő házukban történik, annak ott is kell maradnia. 

Örökbe fogadott gyermekeiket áruba is bocsátották egy Atlanta-környéki meleg pedofil kör számára, amely tagjainak el is küldték a felvételeket, fotókat, főleg Snapchaten. Volt olyan résztvevő meleg férfi, akivel a Grindr meleg társkeresőn ismerkedtek meg. A bizonyítékok közt 149 kép található. 

A párral kapcsolatban volt egy 27 éves férfi is, aki többek közt

olyan üzeneteket kapott Snapchaten a melegpár egyik tagjától, hogy „ma éjjel megbaszom a fiamat”, egyben jelezte, hogy legyen készenlétben, mert képeket fog küldeni.

Az érintett férfi azt vallotta, hogy többször meghívták, de ő elutasította, hogy fizikai kontaktusba kerüljön a gyermekekkel. A melegpár érintett tagja azt vallotta a rendőrségen, hogy tucatnyinál kevesebb embernek küldött pedofil felvételeket. 

A két férfi jelenleg előzetesben várja az ítéletet.

A melegpár hatalmas házát lefoglalta a rendőrség. Az ingatlanban három autónak való garázs, négy hálószoba és öt fürdőszoba van, több szoba ablaktalan, az épület tele van kamerákkal, és mindent beborít az LMBTQ-tematika. Az egyik párnán a „Love Above All” (A szerelem mindenek felett) szlogen szerepel, a konyhában van egy neon „Love is Love” felirat. A párnak úgyszintén van egy egzotikus állatokból álló gyűjteménye, köztük egy védett teknős, amit a georgiai törvények szerint tilos lenne tartaniuk. Az ajtó előtti lábtörlőn az a felirat olvasható, hogy „gayest place in town”, azaz „a legmelegebb hely a városban”

A pedofil pár villájaForrás: Origo

Az egyik vádlott a közösségi médiában folyamatosan a baloldali ügyek támogatójaként tűnt fel, többek között nagy BLM-támogató is. A pár az atlantai Pride-on is felvonult, és gyűlöletellenes kampányban is részt vett, profi fotók készültek róluk „NOH8” („No Hate”) felirattal. Ez a kampány a 2008-as kaliforniai Proposition 8 nevű alkotmánymódosítás ellen indult, ami betiltotta a melegházasságot, innen a betűösszetétel. A kampányt rengeteg politikus és híresség támogatta.

A gyakran utazó „szivárványcsalád” Washingtonban fotózkodott a Human Rights Campaign baloldali emberijogi szervezet székháza előtt is.

A melegpár 2013-ban találkozott és 2017-ben kelt egybe. 2018-ban fogadták örökbe a később szexuálisan kihasznált két fiút a ma már nem működő All God's Children ügynökségen keresztül. Ez az ügynökség olyan gyermekekkel foglalkozott, akik valami miatt speciális igényűek, például értelmi vagy fizikai korlátaik vannak, esetleg problémás családból érkeztek.

A pár által örökbefogadott két fiú biológiai szülei a pár rokonainak ismeretei szerint heroinfüggők voltak, vagyis már így is terhelt volt a gyerekek előélete.

Az ügynökségnél egy 8-12 hetes tanfolyam után adták oda az örökbefogadóknak a gyermekeket, ha mindent rendben találtak. Pár nappal letartóztatásuk után, 2022. augusztus elsejével azonban megszűnt a pár felügyeleti joga.

A beszámolókból az derül ki, hogy a pedofil pár anyagi helyzete láthatóan jobb lett, miután a fiúkat örökbe fogadták. Ezután többet utazgattak, rekord gyorsasággal épült fel új, hatalmas házuk, és már egy újabb lakás vásárlását tervezték.