Egy amerikai homoszexuális házaspár rendszeresen megerőszakolta és áruba bocsátotta az örökbefogadott gyerekeit. Vagyis nemcsak ők, hanem más felnőtt, illetve idős férfiak is megerőszakolták a gyerekeket a vád szerint. Pornográf felvételeket is készítettek a kisfiúkról, amit az interneten terjesztettek. Volt, hogy csak dicsekvésként. Ezeket a felvételeket úgy hirdették, mint egy régen várt, most megjelenő filmet. Volt, hogy azt írták; hamarosan megb.szom a fiamat, küldöm a felvételt. A gyerekeket tárgynak tekintették, úgy is bántak velük. Miközben egy idilli képet festettek a közösségi oldalon, hogy milyen gyönyörűen élnek, a két kisfiút brutálisan verték. Volt, hogy nyolc órát kellett a sarokban állniuk, mindezt úgy, hogy meg sem mozdulhattak - írja a Townhall. 

Súlyos szodómia, súlyos gyermekmolesztálás, gyermekek szexuális kizsákmányolása és kiskorú prostitúciója - ezek még a legenyhébb vádak az ellen a homoszexuális házaspár ellen, akik örökbe fogadtak két fiút csak azért, hogy aztán a gyerekeken éljék ki perverz vágyaikat.

A két férfi ellen vádat emelt Georgia állambeli Oxford bírósága.

A Townhall megszerezte a vádiratot, amely 17 vádpontból áll. A dokumentum minden eleme hemzseg a borzalmaktól. A bírósági feljegyzések szerint a gyerekek szexuális bántalmazása 2019-ben kezdődött, és egészen 2021 decemberéig tartott. Vagyis közel három éven át kellett átélniük a gyerekeknek a legkegyetlenebb borzalmakat. Amikor elkezdték megerőszakolni őket, a nagyobb fiú is csak hétéves volt, a kisebb pedig mindössze öt. 

A két homoszexuális férfi a vád szerint orális szexre kényszerítette a még mindig csak 9 és 11 éves fiúkat, és análisan is megerőszakolták őket. A szexuális bántalmazás minden esetben brutális volt, előfordult, hogy az egyik fiú komoly sérülést szenvedett.

Az egyik nyomozati anyag szerint mindig az egyik férfi követte el az erőszakot, míg a másik filmre vette azt. A házaspárt azzal is vádolják, hogy két másik férfinak is felajánlották a fiúkat, hogy ők is megerőszakolhassák őket.

A Townhall információi szerint mindkét férfi egy aktív pedofil kör tagja. Nemcsak képtelenek voltak türtőztetni perverz vágyaikat, de még büszkék is voltak azokra. A pedofil csoport egyik tagja most elmondta, hogy üzenetet kapott az egyik apától azzal, hogy álljon készenlétben, mert nemsokára meg fogja erőszakolni a fiát és arról felvételeket fog küldeni neki (szó szerint így szólt az üzenet: mindjárt megb.szom a fiam). 

A férfi elmondása szerint az egyik vádlott többször is meghívta, hogy szexuális tevékenységet folytasson a fiával, azt azonban tagadta, hogy valaha személyesen is találkozott volna a gyerekekkel.

Hogy a vád alapos, mi sem bizonyítja jobban, minthogy a rendőrök majdnem 150 bizonyító erejű felvételt találtak a pár házában, illetve a másik két férfi eszközein is. A gyerekek ruhái között pedig találtak olyanokat, amelyek a felvételen szereplő gyerekeken volt.

Az egyik vádlott elismerte, hogy közel egy tucat embernek küldött képet a fiáról, köztük vadidegeneknek is. Ahogy azt is, hogy orális szexre kényszerítette a gyerekeket. Ezek a fotók valószínűleg a mai napi az interneten keringenek.

Nemcsak szexuálisan, fizikálisan is rendszeresen bántalmazták a gyerekeket, akiknek így további kínokat kellett átélniük. 

Egy rokon azt nyilatkozta, hogy a gyerekeknek büntetésként az iskola után 8 órán keresztül egy sarokban kellett állniuk, és csak akkor mozdulhattak meg, ha enni akartak vagy a mosdóba kellett menniük. Elmondása szerint rendszeresen verte is a pár a gyerekeket, minden lehetséges módon bántalmazták őket.

A rokon szerint a gyerekeket csak árucikknek tekintették.

A család képeForrás: Origo

A két férfin tavaly nyáron ütöttek rajta a rendőrök, mindkettőjüket elfogták. A házukat, autóikat és vagyontárgyaikat lefoglalták. A ház minden négyzetcentimétere be volt kamerázva, mindenhol LMBTQ-szimbólumok voltak, és több ablaktalan, rejtett szoba is volt benne. A pár egy nagyon jó környéken lakott, bár a gyerekek érkezése előtt szerényebb körülmények között éltek. A barátaik és rokonaik nem tudják, hogy honnan volt ehhez elegendő pénzük. A házaspár azzal magyarázta a fényűző életmódjukat, hogy a gyerekek után támogatást kapnak az államtól.

De persze azt sem lehet kizárni, hogy azért, hogy a fiúkat áruba bocsátották, vagyis más pedofil ismerőseiknek is megengedték, hogy megerőszakolják a gyerekeket, pénzt kaptak. Méghozzá nem is keveset, ez állhat a hirtelen meggazdagodás mögött. Ezt erősíti, hogy a párnak egy idő után annyi pénze volt, hogy további méregdrága luxusingatlanokat vegyenek. 

A házaspárt egymástól külön tartják fogva, maximális biztonsági fokozat mellett. A bíróság nem engedélyezte az óvadék kiszabását, mivel a férfiak veszélyt jelenthetnek a gyerekekre, és fennáll a szökés veszélye is.
A pár 2013-ban ismerkedett meg és 2017-ben házasodott össze, a gyerekeket pedig egy ügynökségen keresztül fogadták örökbe 2018-ban. Az ügynökség olyan gyerekeknek keresett családot, akik speciális igényűek voltak vagy problémás családból érkeztek.

A két férfinak mindössze egy nagyon rövid, 8-12 hetes tanfolyamon kellett részt vennie, mielőtt a gyerekek hozzájuk kerültek. Vagyis a szakembereknek ennyi idő alatt kellett volna kiszűrniük perverz vágyaikat.

A házaspár nagyon aktív volt a közösségi médiában, ahova rendszeresen posztoltak magukról és a gyerekekről fotókat. Ezeken persze azt a látszott keltették, hogy ők egy ideális, gyönyörű családot alkotnak, ezzel elfedve azokat a szörnyűségeket, amik a házukban zajlottak.

Forrás: Townhall,DailyMail,Breitbart