Egy nő megölte az anyja legjobb barátját, majd felhívta az exét, hogy elmondja mit tett

szomszéd gyilkos
Vágólapra másolva!
Egy walesi nő bedrogozva és begyógyszerezve szíven szúrta az anyja legjobb barátját. A férfi közbe akart avatkozni a nő és a családja közötti vitában, amikor a halálos találat érte. A gyilkost életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték – írja a The Sun.
Vágólapra másolva!

A 31 éves Rebecca Lousie Press tavaly júliusban brutálisan meggyilkolta az 57 éves Richard Marc Asht, az dél-walesi Tredegarban.

Richard a legjobb barátja volt a nő anyjának, sok időt töltöttek együtt. A gyilkosság napját is együtt töltötték, Press anyjának a kertjében ittak és rögbit néztek.

Ezután a nő és Richard elment egy kocsmába, ahol Press agresszívvá vált és azt állította, hogy a férfi bezárta a mosdóba. Ekkor Richard visszaindult a házhoz, ahol ittak, a nő pedig követte. Ezt egy térfigyelő kamera fel is vette:

Miután visszatértek a Press összeveszett az anyjával és a bátyjával. A nő állítólag lefejelte és megvágta az anyját, ezért Richard kihívta a rendőrséget.

Mire azonban a rendőrök kiértek a helyszínre, a nő szíven szúrta Richardot.

A gyilkosság után a nő elszaladt és elbújt egy közeli erdős területen, amikor a rendőrök megtalálták úgy tett, mintha nem tudná, hogy mi történt.

Press furcsán vidáman viselkedett, később az orvosi vizsgálatok kimutatták hogy a vérében nyugtató, MDMA és THC is volt.

A nyomozóknak először a nő azt mondta, hogy a férfi agresszívan viselkedett vele és ő csak felkapta az első hozzá közel lévő tárgyat és védekezett, nem akarta megölni a férfit. Később azonban megváltoztatta a vallomását és beismerte a gyilkosságot.

Ugyanis a tárgyaláson bemutattak egy hangfelvételt, ami a nő és a volt párjának a beszélgetését rögzítette, amiben Press bevallja, hogy megölt valakit.

Az áldozat idős szülei a mai napig nem tudták feldolgozni szeretett fiúk elvesztését. Az anyja azt mondta a tárgyalás előtt:

Press végül életfogytiglani börtönbüntetést kapott, amiből legkorábban 20 év múlva szabadulhat.