Megdöbbentő jeleneteknek volta tanúi a műkorcsolya Európa-bajnokság megnyitó ünnepségének nézői. A rendezpk sztárként léptettek fel egy transznemű korcsolyázónőt, aki viszont gyakorlatilag egyáltalán nem tudott korcsolyázni, így sima siklás közben elesett - majd úgy is maradt. Segítség nélkül ugyanis nem tudott térdelésből felállni.

Minna-Maaria Antikainen férfiként látta meg a napvilágot közel hatvan évvel ezelőtt - írja a Mandiner.

43 éves korában döntött úgy, hogy nőként folytatja életét.

50 évesen döntött úgy, hogy élete értelme a műkorcsolya, 2017-ben pedig elvileg még bronzérmet is szerzett az oberstdorfi nem hivatalos világbajnokságon - bár ez az alábbi képek alapján nehezen értelmezhető. 

Most viszont a műkorcsolya Európa-bajnokság megnyitó ünnepségén lépett fel,és némi rövid siklás után elesett. Ezután jött azonban a legkínosabb rész: segítség nélkül nem tudott térdelésből felállni. Még egyszer: ez a műkorcsolya Európa-bajnokság.

Végül úgy állt talpra, hogy az egyik zászlóvivő lány odakorcsolyázott hozzá, ő pedig egyik kezével a lányt, másikkal a zászlót markolva feltápászkodott. Aztán vitte magával a zászlót - nem biztos, hogy ez így volt tervezve....

Elmondása szerint minden vágya az volt, hogy „jéghercegnő" legyen.

Csak három komment a videó alól:

Amikor a tehetség és a tudás nem számít. Ez az üzenet a következő generációnak...

Mi a fene történik a világon? Ez egy BAJNOKSÁG, és megengedik ezt...

 

Semmi köze a jéghez. Kigúnyolta az egész eseményt. Tiszteletlenség azokkal szemben, akik kiérdemelték, hogy ott legyenek.  

Egy amerikai republikánus képviselő, Dan Creenshaw vszont azt mondta: egyetlen lehetséges magyarázat, hogy a finnek így akarták nevetségessé tenni a woke-világot.

Nem vagyunk benne biztosak...