Mindhárom kisgyerekét megölte egy családanya

Vágólapra másolva!
Még kórházban van az a háromgyerekes családanya, aki megfojtotta a gyerekeit és aztán öngyilkos akart lenni egy amerikai kisvárosban. A férje találta meg a kicsiket, de hiába hívott hozzájuk mentőt, az életüket már nem tudták megmenteni. 
Vágólapra másolva!

Eszméletlenül találtak rá múlt hét kedden egy 5 éves, egy 3 éves és egy 8 hónapos kisgyerekre egy Massachusettsben miután a családfő tárcsázta a 911-et este negyed 7-kor. Mint kiderült, a felesége Lindsay Clancy

megfojtotta a három gyereküket, Cora, Dawson és Callan Clancy-t duxburyi otthonukban és megpróbált öngyilkos lenni.

A három gyereket kórházba vitték, de már nem lehetett rajtuk segíteni. Az asszonyt a rendőrök őrizetbe vették gyerekgyilkosság és fegyveres támadás miatt.

Forrás: Facebook

Patrick Clancy szombaton ezt írta:

Rendszerint Callan ébredt fel először, és néhány percig a vállamra hajtotta a fejét, amíg hozzászokott a reggelhez" – írta Patrick Clancy. „Dawson általában énekelt vagy kimondta a gondolatait, mielőtt bementünk érte. Cora nagy lány volt, ő egyszerűen lesétált a földszintre. Élénken él bennem, ahogy minden reggel kócos hajjal, mosollyal az arcán bejön a nappaliba" - idézte fel a férfi, és azt is hozzátette, hogy

gyerekei értelmet, célt adtak az életének, és most puszta ürességet érez.

Azt mondta, sosem felejti el a szép élményeket, a tartalmas programokat, amelyeket közösen éltek át.

„Mindig együtt kezdtük a napot, könyvet olvasva, a kanapén összebújva játszottunk. Imádtam elvinni őket a különféle helyekre, suliba, nyaralni, síelni, hajókázni vagy elmenni a Duxbury Beachre, az egyik kedvenc helyünkre. Célt adtak nekem, és soha nem vettem természetesnek azt, hogy vannak. Most egy hatalmas űr tátong ott, ahol ez a cél volt" – írta Patrick Clancy.

A férfi elárulta, hogy felesége számára szerelem volt első látásra,

és soha nem tudja kiverni a fejéből azt a percet, amikor először találkoztak:

- mondta a férfi, majd hozzátette,

házasként is fontosnak érezték, hogy beszélgessenek egymással, minőségi időt töltsenek együtt,


és az összes létező módon kifejezzék egymásnak a szeretetüket.

A férfi azt mondta, nem haragszik a feleségére. Lindsay Clancy-t az eset óta kórházban kezelik – írta meg a Bors a Boston25News cikke alapján.