Társkeresős szadista szexragadozót keres az amerikai rendőrség

Benjamin Obadiah Foster
Vágólapra másolva!
Köröz a rendőrség egy amerikai férfit, miután az oregoni Grants Passban eszméletlenül, megkötözve és kritikus állapotban találtak egy nőt, akit a férfi tartott fogva. Kiderült, hogy a férfi különböző társkereső alkalmazásokkal keresi áldozatait, de a nők a menekülésben is segítenek neki - írta a CBS News. 
Vágólapra másolva!

A férfi csütörtökön éppenhogy megtudott szökni a rendőrök elől, akik megrohamozták azt a házat, ahol bújkált. A rendőrség közlése szerint a menekülésben egy 68 éves nő segített neki, akit bűnpártolással gyanúsítanak.

A 36 éves Benjamin Obadiah Foster a rendőrség szerint most is aktívan használja az online társkereső alkalmazásokat, hogy ott

olyan nőket találjon, akik segítenek neki a szökésben, vagy éppen az áldozatai lehetnek.

Fostert 2019-ben már elítélték, mert

két hétig megkötözve tartotta akkori barátnőjét, a nőt megverte, fojtogatta is.

A bíró akkor két és fél év börtönre ítélte, de miután Foster bűnösnek mondta magát, és beleszámították azt a valamivel több mint hétszáz napot amit előzetesben töltött, így alig kétszáz nap után szabadult.

A rendőrség szerint Foster veszélyes, fegyvere is van. A nyomravezetőnek 2500 dollár, vagyis valamivel több mint 900 ezer forint nyomravezetői díjat tűztek ki.