Két héten belül a harmadik autó zuhant egy kaliforniai víznyelőbe

Viznyelő Kalifornia
Vágólapra másolva!
Egy hatalmas víznyelő, amely teljesen kettészakított egy kétsávos utat a kaliforniai San Joaquinban, mostanra már három különböző járművet nyelt el, annak ellenére, hogy a lyuk jól láthatóan jelezve volt - mondják a hatóságok.
Vágólapra másolva!

A víznyelő a hónap elején alakult ki, amikor a kaliforniai autópálya-rendőrség szerint egy tó vize okozta az út erodálódását. A január 17-én készült videón látható, amint a víz átszivárog az úttesten, és eltávolítja az anyagot az útburkolat alól - írja a CBS News.

Alig néhány órával azután, hogy a rendőrség a fennálló állapotokról írt, és az "út lezárva" és "elárasztva" táblákat helyezett el a közelben,

egy autó áthajtott az elárasztott területen az úton.

Másnap az út teljesen beszakadt - közölték a tisztviselők a Facebookon, mondván, hogy az emberek ne próbáljanak meg a kihelyezett kordonok körül közlekedni, és figyelmeztettek, hogy a helyszínt "hosszú távon le fogják zárni".

A lezárásra vonatkozó folyamatos figyelmeztetések és a hatalmas, körülbelül egy autóhossznyi széles lyuk ellenére

egy héttel később egy második jármű is az összeomlott úttestben kötött ki.

Azután szombaton valaki újra belehajtott, ezúttal egy négyajtós pickup került a gödörbe, amelynek eleje teljesen összezúzódott, és a légzsákok is kinyíltak. A rendőrség közölte, hogy a jármű vezetőjét az eset miatt beidézték.

- mondta a helyi rendőrség.

A CBS Sacramento szerint a víznyelőt várhatóan heteken belül kijavítják.