Komoly börtönbüntetésre számíthat Nebraskában egy fiatal tanárnő, aki többször is szexelt egy tinédzser diákjával; egy temetőbe jártak ki rendszeresen, hogy együtt lehessenek.

A 27 éves Cali Heikes az egyik 17 éves diákjával folytatott titkos viszonyt.

A nő és a fiatal fiú hetente háromszor mentek ki autóval egy helyi temetőbe, hogy ott szexeljenek.

Jason Dwinell, Wayne megyei seriff egy telefonhívást kapott arról, hogy feltételezések szerint egy tanárnő szexuális kapcsolatban áll egy diákkal.

A seriff egy héttel korábban látta is, ahogy kihajtanak a temetőből.

A két autóból az egyiket megállította, azt a diák vezette. Amikor a seriff rákérdezett, mit csinált a temetőben, a fiú azt mondta, egy barátjával, Calival találkozott.

A rendőr a másik autót nem állította meg, de feljegyezte az adatait.

A rendőrség később megkereste a diák nővérét, aki azt állította, hogy

a tanárnő éjszakánként be szokott surranni a házukba.

A lány mondta el azt is, hogy az öccse és a tanárnő heti háromszor találkozik a házon kívül, ezeket bizonyító szöveges üzeneteket is mutatott a rendőröknek.

A család többi tagja szerint a 17 éves fiú korábban megkérdezte őket, mit szólnának, ha egy 25 éves nővel járna.

A nyomozók házkutatási parancsot kaptak a tanárnő ellen, lefoglalják a mobiltelefonját és egyéb elektronikai eszközeit további nyomozáshoz – írja a Daily Star.

Bár Nebraskában a beleegyezési korhatár 16 év, a tanár és diák közti szexuális kapcsolat mindig is illegális volt, bűncselekménynek minősül.

Ez azt jelenti, hogy Heikes akár 20 évre is börtönbe kerülhet. Fotóját egyébként már eltávolították az iskola honlapján lévő tanárok listájáról.