Egy magyar tiktokker nő naponta többször jelentkezik a TikTok-oldalán újabb és újabb orosz tartalmakkal. Eddig már bemutatta, hogy mennyibe kerül a benzin, bemutatta, hogy minden csoki, kóla továbbra is elérhető az oroszok számára - írta a V4NA. 

Az oroszok jellemzően semmit sem éreznek a szankciókból, moszkvai látogatásunk során azt tapasztaltuk, hogy a világmárkák továbbra is elérhetőek, a legalább kétszer látványosan kivonuló Coca-Cola termékei ott vannak a boltok polcain - írta a V4NA. 

Most egy magyar tiktokker nő mutatta be ugyanezt. Naponta többször jelentkezik TikTok-csatornáján. Videóiból is jól látható, hogy az orosz infláció nem jelentős, hogy a nyugati termékek továbbra is elérhetőek. És, mint mondja, az oroszok, akiket az elvándorló nyugati cégek munka nélkül hagytak, találtak maguknak újra munkát.

Egy külön videóban mutatta be, hogy mennyibe kerülnek az orosz boltok polcain található termékek.

És azt is megmutatta, hogy mennyi a rezsi Oroszországban, amit egyébként ez az összegzés is jól bemutat.

Korábban már arról is írt a V4NA, hogy hogyan NEM vonultak ki a hangzatosan kivonulást hirdető óriás vállalatok Oroszországból. Vagyis hangosan azt hazudták, hogy így szankcionálnak, ki önként, ki brüsszeli vagy washingtoni politikai nyomásra, de lényegében el sem hagyták Oroszországot vagy kerülőúton visszaszivárogtak.

Így bukott le a brüsszeli-washingtoni hazugsággyár, mely azt állítja, hogy az oroszoknak fájnak a szankciók.