Nem kapott öngyújtót egy férfi, agyonlőtt egy nőt egy floridai hotelben

Robert Pannell
Vágólapra másolva!
Egy szállodában kezdett lövöldözni egy férfi Kentuckyi nyugati részén szombat reggel, egy nőt megölt. Korábban két emberre támadt rá a parkolóban, amiért azok nem adtak neki öngyújtót. A rendőrség elfogta a gyilkost.
Vágólapra másolva!

Az 55 éves Robert Pannell a szálloda előtti parkolóban dohányozni akart, ehhez pedig egy házaspártól kért öngyújtót. Miután nem adtak neki, a férfi agresszív lett és rájuk támadt – írja az ABC News. Azt nem tudni, pontosan mi történt, mennyire sérültek meg.

Pannel ezután egy pisztollyal berontott a szállodába, és lövöldözni kezdett.

Ekkor többen is tartózkodtak az előtérben, de csak egy nőt talált el, őt viszont többször is. Ezután eldobta a fegyvert és kisétált az épületből.

Többen is betelefonáltak a rendőrségre, hogy egy férfi lövöldözik a szállodában. A rendőrök hamar kiértek, és az előtérben megtalálták a lelőtt nőt, akinek fején és testén több lőtt seb volt.

Az egyik tiszt a szálloda előtti parkolóban meglátta Pannelt, és elfogta.

A rendőrök még vizsgálják, mi állhatott pontosan a lövöldözés hátterében, találomra választotta-e ki áldozatát. A meghalt nő nevét a család kérésére nem hozták nyilvánosságra.

A férfi Palm Coast-on él, egyelőre azt sem tudni, mit keresett Kentucky-ban. Gyilkossággal és testi sértéssel és más bűncselekményekkel vádolják – közölte a rendőrség.