Megdöbbentő fordulat: előkerült Madeleine McCann?

court police Vertical HEADSHOT LITTLE GIRL DISAPPEARANCE
An undated handout photograph released by the Metropolitan Police in London on June 3, 2020, shows Madeleine McCann who disappeared in Praia da Luz, Portugal on May 3, 2007. - German police said Wednesday they have identified a new suspect in the mysterious disappearance of British girl Madeleine McCann in 2007. "In connection with the disappearance of the then three-year-old British girl Madeleine Beth McCann..., the Braunschweig public prosecutor's office is investigating a 43-year-old German citizen on suspicion of murder," said federal police in a statement. (Photo by Handout / METROPOLITAN POLICE / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / METROPOLITAN POLICE " - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Vágólapra másolva!
Egy nő azt állítja magáról, hogy ő maga lehet Madeleine McCann. A szülők már felvették vele a kapcsolatot, hogy kiderüljön az igazság.
Vágólapra másolva!

Bombaként robbant a hír a múlt héten, ugyanis egy nő azt állította magáról, hogy ő Madeleine McCann, a brit kislány, aki még 2007-ben eltűnt dél-portugáliai egyik üdülőközpontjából - írja a Bors.

A Lengyelországban élő 22 éves Julia Faustyna Facebook-oldalán osztotta meg meggyőződését a nagyvilággal, sőt

azzal próbálta alátámasztani az igazát, hogy ugyanazon a helyen van folt a szemében, mint a kislánynak, továbbá az arcán található anyajegyük is megegyezik.

Ha pedig ez még nem lenne elég, Julia azt állítja, hogy semmire sem emlékszik a gyerekkorából, mivel poszttraumás amnéziában szenved, miután egy pedofil áldozata lett.

A bántalmazójaként pedig a német Christian Bruecknert nevezte meg.

– nyilatkozta McCannékhez közel álló forrás.

A nő bejegyzésében azt is kifejtette, hogy soha sem látta édesanyja terhes fotóit, vagy kiskori képeit. Amikor a múltjáról kérdezi a szüleit, mindig homályosan fogalmaznak, majd gyorsan témát váltanak.

– tette hozzá.

Úgy tudni, hogy McCannék egyik családtagja jelentkezett, hogy felajánlja a DNS-tesztet, és Julia reméli, hogy az elkövetkező napokban közvetlen kapcsolatba kerülhet Gerryvel és Kate-tel.