Kínos videó: élő adásban röhögte ki a műsorvezető Bident - videó

Vágólapra másolva!
Rita Panahi, az ausztrál Sky News műsorvezetője nem tudta visszafogni magát, miután végignézte a csatorna Joe Bidenről szóló összeállítását.
Vágólapra másolva!

Az adásban szóba kerültek az amerikai elnökön nemrégiben elvégzett neurológiai vizsgálatok eredményei, melyek megállapították, hogy Biden nem szenved semmilyen mentális betegségben vagy kognitív hanyatlásban, és maradéktalanul képes vezetői feladatainak ellátására.

A Sky News szerkesztői erre reflektálva közöltek egy videós összeállítást Joe Biden legmegdöbbentőbb, legzavarodottabb megnyilvánulásaiból, amely után a műsorvezető nevetésben tört ki, majd a könnyeit törölgetve igyelekezett komolyra fordítani a szót.

Joe Biden, aki tavaly töltötte be 80. életévét, egyre gyakrabban kerül furcsa helyzetekbe: előfordult, hogy összekeverte egy eseményen a jelenlévők nevét, beosztását, vagy hogy csak segítséggel tudta elhagyni a pulpitust. Gyakran botladozik lépcsőkön, vagy egyszerűen lefordul a kerékpárjáról, illetve próbál kezet fogni „láthatatlan személyekkel".