Hihetetlen felvétel: megszökött egy gyilkossággal vádolt férfi a tárgyalóteremből - videó

unokázós, unokázós csaló, rendőrség, bilincs
Vágólapra másolva!
Biztonsági kamerák rögzítették a pillanatot, amikor egy gyilkosság gyanúsítottja megszökött a tárgyalóteremből miután lekerültek róla a bilincsek - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

A 28 éves Edi Villalobos, akit a 33 éves Artemio Guzman-Olvera meggyilkolásával vádoltak, február 27-én szökött meg a Washington megyei bíróságról az esküdtszéki kiválasztási eljárás során.

A bíróság biztonsági kamerái rögzítették, amint két tiszt bekísérte a feltételezett gyilkost a tárgyalóterembe. Ezt követően láb - és kézbilincseit is eltávolították az állami törvényeknek megfelelően.

A tárgyalóteremben azonban egyetlen esküdt sem tartózkodott így Villalobos úgy csinált mintha le akarna ülni, majd fogta magát és kirohant a tárgyalóteremből.

A rendőrség ezután hajtóvadászatot indított, majd végül szerencséjük volt, miután kaptak egy tippet egy férfiról, aki az egyik helyi lakótömb egyik ingatlanába próbált meg betörni.

A rendfenntartók végül az üres lakásban megtalálták Villalobost. Letartóztatását követően azóta visszakerült a Washington megyei börtönbe, ahol most a per újrakezdésére vár.