Egy nyilvánosan maszturbáló férfit köröz a rendőrség Londonban

Brit rendőrautó, rendőrautó, Egyesült Királyság, illusztráció
Metropolitan Police car outside Buckingham Palace in emergency state, London, England, United Kingdom, Europe (Photo by Ed Rhodes / Robert Harding Heritage / robertharding via AFP)
Vágólapra másolva!
A londoni a rendőrség keresi azt a férfit, akiről három bejelentés is érkezett szeméremsértés miatt. A férfi nyilvános területen szólított le arra járókelő nőket, majd maszturbálni kezdett előttök - írja a BBC News.
Vágólapra másolva!

A rendőrök bejelentést kaptak egy biciklis férfiról, aki január 21-én Chelsea-ben és Pimlicóban

négy nő előtt maszturbált.

A rendőrök szerint az első incidens során egy 30 év körüli nő sétált a pimlicói Eccleston téren, amikor hallotta, hogy egy férfi azt mondja neki, hogy "elnézést". A férfi ezután elkezdett a nő előtt maszturbálni.

Két 20 év körüli nő is jelentette a rendőröknek, hogy egy férfi nyilvánosan maszturbált a Chelsea-i Fulham Roadon este tíz óra körül.

Amikor az egyik nő közölte a gyanúsítottal, hogy hívja a rendőrséget, a férfi elmenekült a helyszínről.

Szintén este tíz óra tájékán egy 30 éves körüli nő jelentette, hogy a Chelsea-ben, az Elystan Streeten egy férfi kerékpárral jött felé, és látta, ahogy közben maszturbál.

A helyi rendőrség szerint az incidensek összefüggenek egymással, és arra kérték azokat, akiket hasonló bűncselekmény ért, hogy vegyék fel a kapcsolatot a rendőrséggel.