Nyolcéves fiú vágta el egy másik gyerek torkát Floridában

police line, do not cross, police line do not cross
FERGUSON, MO - MARCH 12: A police line tape is shown as it blocks off an area on South Florissant Road outside the Ferguson Police Department on March12, 2015 in Ferguson, MO. Two police officers were shot and wounded in front of the Ferguson Police department overnight as protestors gathered after the resignation of Ferguson Police Chief Tom Jackson. Both officers were taken to hospital with serious injuries but were reported to be concious. Michael B. Thomas/Getty Images/AFP (Photo by Michael B. Thomas / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Letartóztattak egy nyolcéves fiút, miután szombaton késsel támadt rá egy másik fiatalra egy floridai gyermekotthonban.
Vágólapra másolva!

A rendőrség a helyszínre érkezve a dühöngő gyereket alig tudta lefogni és beültetni a járőrautóba. A fiú többször belerúgott a rendőrbe és az autóba.

A nyolcéves fiatal fojtogatni kezdett egy másik gyereket, majd mikor az már nem kapott levegőt egy konyhakésért nyúlt és elvágta a torkát.

Ez után felvett egy botot és azzal akarta tovább ütni a vérbe fagyott áldozatot - írja a Fox News.

A gyermekotthonban élő többi fiatal akadályozta meg benne, elvették tőle a kést, amit ő követelt vissza és azt mondta, hogy

A nyolcéves fiút letartóztatták, és a Lake megyei fiatalkorúak börtönébe szállították.

A kamasz nem első alkalommal alkalmazott erőszakot a közösségben.

A nyolcéves gyerek ellen többszörösen vádat emeltek, beleértve a halálos fegyverrel elkövetett testisértésért, fojtogatástrt, és a rendvédelmi tisztnek való ellenállás miatt.

Címlapi képünk illusztráció!