Új munkáját ünnepelte egy brit férfi, de annyira berúgott, hogy meghalt

Vágólapra másolva!
Tragikus balesetben halt meg egy férfi. Új munkáját ünnepelte egy éjszaka, miután megbotlott az ajtaja előtt lévő lépcsőfokon és meghalt - írja a Daily Mail.
Vágólapra másolva!

A 31 éves Alex Murray tavaly október 1-jén kocsmákban töltötte a napot barátaival, pár nappal azelőtt, hogy új munkahelyén kezdett volna.

A GoFundMe oldal, amelyet Alex nővére, Vanessa indított a temetési költségek fedezésére, több mint 7000 fontot (2 millió forint) gyűjtött össze.

Alex édesanyja elmondta:

A blackburni kocsmák, számos adománygyűjtő akciót tartottak, hogy segítsenek Alex családjának a temetés költségeinek fedezésében, többek között egy árverést is.

A vizsgálat során megállapították, hogy Alex október 2-án, vasárnap hajnali 1 óra körül hagyta el a a kocsmát, ahol tartózkodott.

A térfigyelő kamerák felvételei szerint két nővel szállt be egy taxiba.

A feltételezések szerint Alex egy másik kocsmába is ellátogatott, mielőtt a térfigyelő kamerák felvételei alapján hajnali 2.40-kor hazaérkezett.

Hajnali 2 óra 40 perckor egy szomszéd kamerájának felvételein látható volt, amint Alex otthona felé tántorog.

Eltűnt a háznál majd később az elkeseredett édesanyja találta meg halott fiát.

A boncolás utáni CT-vizsgálat kimutatta, hogy Alex fejsérülést szenvedett és az ütődés következtében a vér elöntötte az agyat körülvevő teret. A szemgödör is megsérült.

A toxikológiai vizsgálatok megállapították, hogy Alex ittas volt, és a vizsgálat során kokainhasználatra utaló jelek is feltűntek.