Rohamosan romlik a demenciával küzdő Bruce Willis állapota, melyről a színész unokatestvérének férje nyilatkozott a német Bildnek - számolt be róla a Bors.

A színész családja összefogott, igyekeznek mindenben támogatni, még az exneje, Demi Mooe is odaköltözött hozzá és feleségéhez, hogy együtt ápolhassák. Bruce Willis unokatestvérének férje szerint a színész már a saját édesanyját sem ismeri meg.

"Bruce anyja, Marlene nagyon aggódik. Néha abban sem biztos, hogy a fia felismeri őt. A viselkedése pedig egyre agresszívabb - nyilatkozta Wilfried Gliem. 

Bruce WillisIMDb

Emma Heming Willis, a sztár felesége, és gyermekeik, a 10 éves Mabel, a 8 éves Evelyn édesanyja összefogtak a színészért és arra összpontosítanak, hogy segítsenek neki a lehető legteljesebb életet élni. Egy specialista bevonásával szerettek volna minél többet megtudni a színész betegségéről.

"Emma figyelemre méltó munkát végzett, megfelelő támogatást nyújtott Brucenak akkor, amikor a képességei megváltoztak. Olyan helyet, otthont és életet teremtett, amely továbbra is biztosítja neki azt, amire szüksége van a lehető legteljesebb élethez. Gratulálok Emmának és az egész családjuknak a nagyon-nagyon kemény munkájukhoz és elkötelezettségükhöz" - dicsérte egy specialista a feleség elhivatottságát.

Címlapi képünk illusztráció!