Rossz hatással lehet Harry hercegre Meghan legújabb terve, mely szerint ismét elindítja a személyes blogját.

Meghan Markle ismét elindítja a blogját. Habár az egykori hercegné hivatalosan nem erősítette meg a pletykákat, több dokumentum is erre utal - írja a Blikk.

Egyes vélemények szerint azonban az új karriercél meglehetősen rossz hatással lehet a Harry herceggel való házasságára.

Meghan még 2014-ben kezdte el a The Tig nevű blogját, ahol több témával is foglalkozott: legyen szó gasztronómiáról, utazásról vagy divatról, ezen felül pedig számos személyes bejegyzés is volt.

Harry herceg és Meghan Markle.Forrás: AFP/Angela Weiss

2017-ben hagyta abba a blogolást, egyes pletykák szerint a palota nyomására.

Meghan számára kiemelten fontos volt az oldal, ezért meglehetősen mély nyomokat hagyott benne a befejezése. A Netflix dokumentumsorozatában úgy fogalmazott:

Sosem voltam olyan típus, aki egyszerre csak egy dolgot csinál. Talán ezért is született a blogom. Volt ott divat, rengeteg gasztrocikk és utazás... Minden, amit imádtam.

Ismét elkezdhet írni

Hat év kihagyás után most úgy tűnik, újra elindíthatja a blogot, ahol rengeteg cikk, interjú és beszélgetés lesz elérhető, főként életstílust érintő témákban.

Egyes szakértői vélemények szerint azonban a blog újraindítása rossz hatással lehet Harry hercegre és a házasságukra, ugyanis ez egyértelműen azt jelzi, hogy Meghan felkészült a továbblépésre.

Mike Graham műsorvezető szerint akár még a válás is szóba kerülhet.

Elmondom, mi történik valójában: ez már a házasságuk végét jelzi. Két gyereke van, most készül fel a továbblépésre. Valljuk be, Meghan mindig sokkal érdekesebb volt, mint Harry. Ő egy unalmas fickó, igaz? ‒ fogalmazott.