Nem hitt a szemének a kamionos, szerencsére videóra is vette

Arizona, kamionos, hidegrázó látvány,       felvételeket, fedélzeti kamera, CSAK CÍMLAPINAK
CSAK CÍMLAPINAK
Vágólapra másolva!
Hátborzongató videót tett közzé a The Sun, amit egy kamion fedélzeti kamerája rögzített. A felvételen egy fényes alak látszik az út mellett, ami szertefoszlik, ahogy a kamion elhalad mellette.
Vágólapra másolva!

A kamion kamerája biztonsági okokból rögzíti a sofőr útjait. A március 11-ei felvételen, hajnali 2 óra 30 perckor lehet látni a jelenséget, amit William Church sofőr "bizarr fehér csillogásnak" nevezett. A férfi egyedül utazott az ariozani 87-es úton, amikor a kísértetszerű jelenség feltűnt a szeme előtt. Rajta kívül más nem járt akkor arra. Church a Fox Newsnak azt mondta, a rejtélyes alak úgy nézett ki, mint egy ember, aki "csak áll az úttesten", de közben átlátszó.

- tette hozzá.

A felvétel bejárta a világsajtót. Többen úgy vélik, hogy a sofőr valóságos természetfeletti jelenséget látott és amit a kamera rögzített az egy ember szelleme. Nem ez az egyetlen ilyen felvétel, amit mostanában készítettek és közzétettek.

Egy gyerekzsúron is készült egy "szellemfotó". Az ünnepelt édesanyja "kapta le" a férfit, aki a gyereke mögött állt felemelt kézzel.

Egy túrázó pedig egy „szellemszerű alakot" fotózott le, amikor felmászott egy hegyre. Thomas Swallow megelőzte barátait az úton. Amikor megfordult, egy alakot látott magasan a föld felett. A The Sun cikke szerint a saját tükörképét nézte a tóvidéki Great Enden, mert a jelenség valójában egy ritka optikai csalódás.

Az úgynevezett "megtört kísértet" akkor alakul ki, amikor nagy árnyék vetül felhőre vagy ködre azon a vidéken.

Az út melletti fényes jelenségre viszont egyelőre nincs hivatalos magyarázat.