Egy ausztráliai kisváros teljes lakossága ledöbbent, amikor kiderült, hogy három tini órákon át kínzott egy 13 éves lányt. Az áldozat és a családja a támadás után bujkálni kényszerült, mivel a kínzásról felkerültek felvételek az internetre – írja a DailyStar.

Egy brutális támadás rázta meg a nyugat-ausztráliai Tewantin városár március 11-én, ugyanis három 12 és 14 év között lány egy buliba meghívott egy 13 éves lányt, akit végül kegyetlenül megkínoztak.
Az áldozat édesanyja szerint a három lány két héttel a támadás előtt kezdett barátkozni a lányával, majd meghívták őt egy buliba az egyikük házába.

Amikor a kislány megérkezett a buliba, lányok megkötözték, megégették, megtaposták, üvegeket dobáltak az arcára és késsel dobálták.

A kínzásokról felvételeket is készítettek, amik kikerültek az internetre. Ezután a támadók lezuhanyoztatták az áldozatukat és megfenyegették, hogy ha bárkiknek elmondja, hogy mi történt vele, akkor megölik az egész családját. A lány a támadás után egy hétre kórházba került.

IllusztrációForrás: Shutterstock/Copyright (c) 2019 Sonya Anro/Shutterstock. No use without permission./Sonya Anro

Az arca olyan mértékben feldagadt, hogy nem lehetett ráismerni. Úgy nézett ki, mintha amely robbanni készül – nyilatkozta az áldozat anyja egy ausztrál lapnak.

A család a támadás óta bujkálni kényszerül, hogy elkerüljék a további zaklatást.

A rendőrség a három lányt elfogta, és eljárást indított ellenük.