Szakadó hóesésben érkezett meg Novák Katalin Törökországba - videó

Vágólapra másolva!
Novák Katalin köztársasági elnök március 29. és 31. között - a két ország közötti diplomáciai kapcsolatok százéves évfordulója alkalmából - hivatalos látogatásra érkezett Törökországba. Az államfő szakadó hóesésben szállt le az ország fővárosának, Ankarának a repülőterén. 
Vágólapra másolva!

Novák Katalin köztársasági elnök március 29. és 31. között - a két ország közötti diplomáciai kapcsolatok százéves évfordulója alkalmából - hivatalos látogatásra érkezett Törökországba. Az erről készült videót alább nézhetik meg.

Az államfő háromnapos törökországi látogatásának politikai, humanitárius és kulturális vetülete is lesz, és tükrözi majd a két ország közötti szövetségesi, baráti kapcsolatokat.

Novák Katalin államfő háromnapos látogatásra érkezett Törökországba Forrás: Origo

Novák Katalin Ankarában találkozik majd Recep Tayyip Erdogan török elnökkel. Ezt követően az államfő ellátogat a földrengés sújtotta területekre is, ahol első kézből tájékozódik majd arról az emberfeletti munkáról, amellyel a februári földrengést követően 167 magyar szakember és 29 mentőkutya összesen 35 ember életét mentette meg - közölte a Sándor-palota.