Holtan találták az aligátor szájában az eltűnt 2 éves floridai kisfiút

Vágólapra másolva!
A hét elején holtak találtak egy több késszúrással megölt floridai nőt a család floridai St. Petersburg-i lakásában, a 2 éves kisfiát eltűntként keresték, az apát pedig gyilkosság gyanújával tartóztatták le. Most előkerült a gyerek holtteste - egy aligátor szájából.
Vágólapra másolva!

Taylen Mosley holttestét egy aligátor szájában találták meg egy üdülőterületen – közölte Anthony Holloway St. Petersburg rendőrfőnöke péntek esti sajtótájékoztatóján. A nyomozók épp a Dell Holmes Park környékét kutatták át péntek délután, amikor egy aligátorra lettek figyelmesek, amelyiknek volt valami a szájában.

Rálőttek, ekkor az állat elengedte a szájában tartott dolgot - ekkor vették észre a rendőrök, hogy a kisfiú holtteste az.

A gyerek halálának pontos oka egyelőre nem ismert.

A fiú apját, a 21 éves Thomas Mosley-t kétrendbeli gyilkossággal vádolják a 20 éves Pashun Jeffery és fiuk, Taylen Mosley halála miatt.

A nőt és fiát utoljára szerdán 17:20 körül látták a családtagok. A rendőrség szerint később, 20:30 körül a szomszédok hangos zűrzavart hallottak a lakásuk közelében, de nem hívták a rendőrséget. Másnap Jeffery anyja felvette a kapcsolatot a lakópark ingatlankezelőjével, miután nem hallott a lányáról. Ekkor találtak rá holtan.