Több száz tinédzser támadt rá a járókelőkre, hatalmas pusztítást végeztek - döbbenetes videó

Vágólapra másolva!
Elképesztő felvételek járják be a közösségi médiát a Chicagóban kialakult helyzetről. Ugyanis feldühödött tinédzserek csoportjai dúlták fel az amerikai város utcáit szombat este. Betörték az autók ablakait, rátámadtak a turistákra és még lövések is eldördültek. A rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre - írja a Fox News.
Vágólapra másolva!

Szombaton este fiatalok százai rohamozták meg Chicago utcáit. Betörték az autók ablakait és megtámadták a bámészkodókat.

- kérdezte egy helyi lakos. Tizenévesek nagy csoportjait lehetett látni, amint Bluetooth-hangszórókból üvöltették a zenét, a forgalmas utcákon sétáltak és közülük néhányan megpróbáltak bejutni a város Millennium Parkjába.

A csoportból néhány tinédzser fel-alá ugrált az autókon és több autó ablakokát is betörték.

Egy férfit kirángattak az autójából és összeverték, akit kórházba kellett szállítani. A SWAT-csapatai a rendőrökkel közösen igyekeztek rendet tenni a városban. A chicagói Michigan Avenue-n le kellett állítani a forgalmat a randalírozó tinik miatt. A rendőrség szerint lövések is eldörtültek a fiatalok által, amelynek következtében egy hat éves és egy tizenhét éves fiút lábon lőttek. Mindkettejüket a Northwestern Kórházba szállították, állapotuk stabil.

- mondta egy szemtanú.